یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

مدیر حوزه های علمیه با بیان این که برای تحقق منویات رهبری احساس تکلیف می کنیم، گفت: خوشبختانه حوزه های علمیه تا کنون به وظیفه خود به خوبی عمل کرده اند و امیدواریم در آینده از این هم بهتر شود.

به گزارش مرکز خبر حوزه، آیت الله مرتضی مقتدایی، صبح امروز در پنجمین همایش سالانه همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه، که در راستای تحقق منویات رهبری با موضوع "بحث و بررسی پیرامون نظریه اسلامی علم و دین و دلالت های آن در برنامه درسی"، در محل سالن همایش های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد، اظهار داشت: این همایش برای یک هدف بسیار سنگین و مقدس تشکیل شده است.

وی افزود: وظیفه تبلیغ احکام دین بعد از پیامبران و امامان به عهده حوزه های علمیه است که باید جامعه را به سوی ارزش های والای دینی و انسانی هدایت کند.

* حوزه ها به وظیفه خود عمل کرده اند

عضو خبرگان رهبری با بیان این که برای تحقق منویات رهبری احساس تکلیف می کنیم، گفت: خوشبختانه حوزه های علمیه تا کنون به وظیفه خود به خوبی عمل کرده اند و امیدواریم در آینده از این هم بهتر شود.

وی با اشاره به سفر اخیر مقام معظم رهبری به قم و بی بدیل توصیف کردن آن اظهار داشت: رهبری معظم انقلاب در این سفر هر روز دیدارهای عمومی و خصوصی را در برنامه های خود داشتند و در هر کدام از این جلسات مطالبی که مطرح می شد، دقیق و مطابق با مقتضیات زمان بود که امیدواریم ثمرات این فرمایشات در آینده مورد استفاده حوزه های علمیه و عالم اسلام قرار گیرد.

آیت الله مقتدایی خاطرنشان ساخت: بعد از سفر مقام معظم رهبری به قم، فرمایشات ایشان را در 100محور دسته بندی کردیم که این محورها به معاونت های مختلف ارجاع داده شده و برخی از آن ها در حال تبدیل شدن به طرح است.

عضو خبرگان رهبری ادامه داد: رهبر معظم انقلاب فرمودند که وظیفه حوزه های علمیه تبلیغ  است، اما باید  پرسید که چرا حوزه از بستر آموزش و پرورش غفلت کرده است.

مدیرحوزه های علمیه افزود: رهبر معظم انقلاب یاد آوری فرمودند ما نمی خواهیم یک روحانی وزیر آموزش و پرورش باشد، اما خواهان مشارکت جدی و اثر گذار حوزه های علمیه در آموزش و پرورش بودند.

*آموزش و پرورش ریشه شخصیت دانشجویان را می سازد

وی در ادامه ابراز داشت: شهید بهشتی که مدت های زیادی در دانشگاه ها حضور داشتند بعد از مدت ها گفتند که باید از آموزش و پرورش شروع می کردیم؛ چرا که آموزش و پرورش ریشه شخصیت دانشجویان را می سازد.

آیت الله مقتدایی گفت: باید تمامی افراد از زمانی که در آموزش و پرورش هستند، تحت آموزش دینی قرار بگیرند، تا در آینده بنیه دینی درون شان قوی باشد.

وی با بیان این که حضور روحانیت در آموزش و پرورش در ابعاد مختلف تربیت معلمین، و ... باید تقویت شود، تاکید کرد:. باید تمام معلمین با برگزاری کلاس هایی برای معلمان، آن ها را با نحوه های آموزش دروس با روش های دینی آشنا نمود تا در آینده شاهد نتایج بهتری باشیم.

مدیر حوزه های علمیه افزود: بعد از جنگ تحمیلی که دشمن نتوانست بر کشور ما و جوانان غیور این کشور غلبه کند،َ به فکر ایجاد شبهاتی دینی در ذهن آن ها افتاده است.

وی تصریح کرد: این ها سیاست های جدید دشمنان است و ما نیز باید در این جبهه نبرد مجهز شویم تا بتوانیم شبهات آن ها را به صورت علمی پاسخ دهیم.

آیت الله مقتدایی یادآور شد: دشمنان می خواهند جوانان را از اسلام و نظام دور کنند و به همین منظور باید  همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش گسترش یابد.

آیت الله مقتدایی خاطرنشان ساخت بنده اکنون به عنوان مسئول حوزه های علمیه و مسئولیتی که با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری به عهده حوزه می باشد ، احساس تکلیف می کنیم.

*امیدواریم نقش خود را به خوبی ایفا کنیم

وی افزود: امیدواریم  خواسته هایی که مقام معظم رهبری داشتند را بتوانیم تحقق بخشیده و نقش خود را به عنوان حوزه های علمیه و آموزش و پرورش به خوبی ایفا کنیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha